Gode vine til gode priser

Gør et godt køb hos Ribevin

Få leveret din vin gratis

Ved køb for over 1500,-

Klassiske kvalitetsvine

Vi har et udsøgt lager af ældre vine

Vores kunder er glade

Se vores anmeldelser på trustpilot

Udvalgte vine

Udvalgte vine

Poeme Vineyards Grenache Syrah

ÅRETS GRILLVIN 2023

Vi er i det varme solrige Sydfrankrig, hvor udelivet trives og tempoet bare er lidt mere mageligt. Her forstår de at producere fuldblods-rødvine med lidt kant. Masser af solmoden frugt, flot afstemt af milde tanniner og et vidunderligt touch af krydderurter. Poeme Vineyards viser masser af moden blomme og brombær, fulgt op af en lang og lækker finish.

1 flaske55,-kr.

Læs mere i

Bread & Butter Pinot Noir

Bread & Butter Wines laver gode, ærlige og lækre vine, som er skabt til at blive nydt. Som Bread & Butters prisvindende vinmager Linda Trotta siger: "En god vin er en vin, du kan lide."

Denne californiske Pinot Noir er frugtig, lækker og glat. En unægteligt saftig Pinot Noir fyldt med kirsebær, hindbær og et strejf af solbær. Rige smage af frisk frugt kombineres med blødt egetræ for at skabe en smuk, lang og glat finish fyldt med sød vanilje.

Bread & Butter Pinot Noir passer rigtig godt til stegte svampe, andebryst og en god bog.

1 flaske99,-kr.

Læs mere i

Bread & Butter Chardonnay

Bread & Butter Wines laver gode, ærlige og lækre vine, som er skabt til at blive nydt. Som Bread & Butters prisvindende vinmager Linda Trotta siger: "En god vin er en vin, du kan lide."

Denne californiske Chardonnay er saftig, afbalanceret og cremet. Den er rig med cremede noter af vaniljestang, mandel og tropisk frugt. Den byder på en balanceret syre og ristede noter, som fører til en lang, glat finish med strejf af sød vanilje.

Denne vin passer godt til cremede pastaretter, vintergrøntsager og en god serie. Bør nydes afkølet.

1 flaske99,-kr.

Læs mere i

2021 Vigenerons de Bel-air Bourgogne Chardonnay

Bourgogne er kendt for sine udtrykdsfulde, velafbalancerede enkeltsortsvine, og denne er ingen undtagelse.
Bel-Air Bourgogne Chardonnay er en ordentlig hvid Bourgogne, som repræsenterer fremragende værdi for pengene.
Vinen er citronfarve og har en frugtig næse af frisk æble, fersken og mandel.

1 flaske115,-kr.

Læs mere i

Aurose Bain de Midi 2022

Skøn rosé fra det skønne sydfranske område, Provence.
Vinen har en intens næse med frisk citrus og jordbær. Roséen er til den tørre side med en let krop og et lavt sukkerindhold.

Aurose er et glimrende valg til at servere til særlige lejligheder og til hygge med venner på terrassen. Vinen kan nydes, som den er, og harmonerer ellers med det meste mad.
Prøv den eksempelvis til kæmperejer samt andre forretter og snacks. Den smager allerbedst ved 8-10°C.

1 flaske79,-kr.

Læs mere i

Vina Esmeralda Sparkling

Denne lækre mousserende vin kommer fra Bodega Torres i Catalonien. Vinen fremstår med fine bobler af blomster- og citrusnoter, farven er lys gul med grønlige refleksioner og små homogene bobler. Vina Esmeralda Sparkling er lavet af Moscatel-druer & har en let sødlig smag.

1 flaske89,-kr.

Læs mere i

Udsolgt

"Les Tours de Beaumont" Haut Médoc 2020

Denne vin er blot den anden vin fra Château Beaumont, Cru Bourgeois de Haut Médoc. En fin finesesse og delikatesse hentes fra det dybe grus på de bedste jorde i Haut-Médoc. En super udtryksfuld farve, hvor næsen skiller sig ud for den smukke note af røde og mørke bærfrugter, krydderier og tobak. I munden er det den store balance som overrasker og en du vil opleve en følelse af harmo fra første tår.

1 flaske95,-kr.

Læs mere i

Hans Baer Riesling Sekt

Smagen på denne lækre mouserende hvidvin varierer fra meget tør til mellemsød. Dens rige frugtighed er afbalanceret med en sprød syre. Ideel til toasts, socialt samvær eller til skaldyrs-, fiske og grøntsagsretter. Kendetegnende ved en god mousserende vin er at de er ideeele til at servere som en aperitif eller servering under et måltid.

1 flaske65,-kr.

Læs mere i

La Baie des Pointus Rosé - Bandol Provence

La Baie des Pointus er lavet på mourvedre, cinsault og granache. Duften er fyldt med hvide blomster og krydderier samt et strejf af mineraler. Rund og blød smag med et strejf af ingefær og lakrids.

Anbefales til retter med lys fisk eller sommerens frisk jordbær og meloner.

1 flaske115,-kr.

Læs mere i

Mud House Sauvignon Blanc

En sprød og frisk smag af grønne bønner og tropisk frugt. Du finder lidt grapefrugt i afslutningen, hvilket giver vinen en god syre samt en lækker frisk og saftig afslutning.

Anbefales til f.eks Risotto med rejer og citron.

1 flaske65,-kr.

Læs mere i

Amicale Rosso 2019

Den tidligere Amicone bliver til Amicale. Duften, smagen, flasken & ikke mindst navnet minder lidt for meget af Amarone og af denne grund har Amarone-konsortiet vundet en retssag angående rettigheder af navnet, hvilket betyder at en af Danmarks mest populære rødvine skifter navn til Amicale.
Du vil opleve en imponerende dyb kirsebærrød kulør, hvor du i næsen vil opleve en klassisk Amarone med søde mærke bær. Smagen er silkeblød og koncentret med moden mørke bærfrugter. Fine noter fra egetræslagringen og en lang stilfuld eftersmag.

1 flaske75,-kr.

Læs mere i

Frissé Blue Moscato

En blå farve som har en meget attraktiv aromatisk næse med noter af frisk frugt & citruspræg på en typisk Muscat-baggrund. I munden er den sød, forførende med en velafbalanceret syre, som bringer friskhed. Den blå farve gør at denne egner sig meget som gave til de blå studenter.

1 flaske30,-kr.

Læs mere i

Castillo Monjardin Chardonnay

Dette er en harmonisk og stilren hvidvin, som er perfekt til fisk og skaldyr, lettere salater og som hyggevin på terrassen og alle mulige andre steder i øvrigt.
Vi anbefaler servering ved 8-10 grader, helst inden for 5 år fra høståret.

1 flaske75,-kr.

Læs mere i

Sashy Chardonnay

I glasset finder du en sart gylden farve, hvor næsen perfekt følger med en intens duft af hvide blomster, saltet citrus, mandarin, fersken, honningmelon. På tungen vil denne skønne hvidvin fremstå smooth og lettere cremet med en køling rank.

1 flaske59,-kr.

Læs mere i

Marchesi di Barolo Samsara Piemonte Barbera Appassimento 2019

Fra det lækre område Piemonte i Italien er denne Samsara fremstillet af 100% Barbera-druer hvor størstedelen af de skønne druer tørres efter høsten. En vin som denne har en naturlig koncentration og en tilgængelig aroma. En lækker apassimento som har en alkoholprocent på 14% & en medium rubinrød-granatrød farve samt en moden frugtig duft af bær såsom hindbær & jordbær. Det bliver flot efterfulgt af nogle ristede aromaer & et strejf af cedertræ. Barbera-druens friskhed spiller godt sammen med den overordnede aroma hvor du vil opleve en intens afslutning.
Denne vin kan nydes sammen med vildtretter, raviolo med svampe eller ovnstegt lam.

1 flaske89,-kr.

Læs mere i

Rolland & Galarreta Verdejo Rueda 2018

En flot strågylden farve i glasset med en imponerende næse, der kaster om sig med modne og fyldige frugtaromaer såsom æble, melon, ferksen og ikke mindst ananas. Med et strejf af honning, urter og blomster som dukker frem bag frugtens tæthed. Alt i alt en fremragende Verdejo til en lige så fremragende pris.

1 flaske99,-kr.

Læs mere i

August Kesseler Eltviller Taubenberg Riesling

Denne August Kesseler Riesling er lavet på 100% riesling-druer fra vinmarken Eltviller Taubenberg, som er karakteriseret gennem dybe skifferlag, grus og sand.

Vinen har en flot klassisk strågul, næsten gennemsigtig farve.
Flot aromatisk Riesling med modne grønne æbler, citrus, pære og lime i næsen, samt tropiske frugter som fersken - der understøttes af de typiske Riesling-aromaer.

1 flaske95,-kr.

Læs mere i

Rosé d'Adimant

Vores mest solgte rosevin

Forfriskende rosé, der til trods for det varme klima, har bevaret sin spændstighed, og en dejlig læskende smag med røde bær.

1 flaske70,-kr.

Læs mere i

Gavekarton til 1 flaske

Gavekarton til 1 flaske vin med stilrent design.

Pr. stk.12,-kr.

Læs mere i

Gavekarton til 2 flasker

Gavekarton til 2 flasker vin med stilrent design.

Pr. stk.15,-kr.

Læs mere i

Gavekarton til 3 flasker

Gavekarton til 3 flasker vin med stilrent design.

Pr. stk.19,-kr.

Læs mere i

Bestilling ikke muligt i øjeblikket.

På nuværende tidspunkt er det desværre ikke muligt at foretage bestillinger på Ribevin.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage igen i det nye år.

Bliv medlem af vinklubben idag

 

Få fordele og unikke tilbud som kun er tilgængelige for medlemmer.

 

 

 

 

 

 

 

GOD VIN TIL GODE PRISER

Velkommen til vores hjemmeside, ribevin.dk


Tag endelig et kig på vores hjemmeside & hvis du undrer dig eller blot har nogle ønsker til en vin vi skal prøve at se om vi kan få hentet hjem til dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os på ribevin@ribevin.dk

Vi vil være ekstrem taknemlige, hvis du ønsker at følge med på vores FB-side, hvor der løbende vil blive kommunikeret gode priser samt fede konkurrencer.

Følg os på Facebook